Solal

Fytonutriënten

Fytotherapie betekent letterlijk het behandelen of voorkomen van ziektes door gebruik te maken van planten.

Comptoir d'Herboristerie volgt de traditie van bio-plukkers in Frankrijk en in het buitenland. De doelstellingen zijn: eerbied voor de vegetatie, de ecosystemen en het zoeken naar optimale kwaliteit in het kader van agrobiologie en certificaten van agro-omgeving.
De onderneming stelt een uitgebreid gamma voor van medicinale planten en gedroogde aromaten (in klein en groothandel) die beantwoorden aan het bio-label en de overeenkomst tussen natuur en vooruitgang, zoals de zelfgemaakte kruidenthee Jean Maison, stichter van de familie onderneming te Saint Augustin in de Corrèze. Jean Maison heeft de intentie ecologische waarden te beklemtonen zoals bescherming van de omgeving en de bio diversiteit. Langdurige oplossingen komen aan bod door de bio afbreekbare verpakking en de plantaardige inkt. Op humaan gebied doet hij beroep op CAT centra of hulpcentra voor de arbeid om te beantwoorden aan de re-integratie van gehandicapten. De personen die in de firma werken nemen actief deel aan het project.

Het loboratorium Equi-Nutri bestaat sinds 20 jaar en is een belgische cooperatieve in de gezondheidssektor. Deze firma maakt nieuwe produkten voor de alerte klant. De firma is permanent aan het vernieuwen en stelt een uitgebreide gamma in de 'gemmotherapie‘ : de geconcentreerde glycerinemaceraten zijn op punt gesteld volgens de methode van Dr Pol Henry. Ze zijn biologish met een laag gehalte aan alcohol ( 25% ). Equi - Nutri is ook het eerste laboratorium dat orthomoleculaire producten maakt met hoge therapeutische waarde en optimale bio-beschikbaarheid : de pidolaten.

Parabolic Biologicals is een belgisch - frans laboratorium dat sinds 1996, de traditie van herboristerij linkt aan een unieke moderne technologie : microgranulatie. Men bekomt de aktieve delen uit hydro-alcohol. Het gamma bestaat uit eenvoudige- en samengestelde planten en wordt verkocht onder de vorm van granulenbestanddelen.

CurcumaXX Curcumaxx ontwikkelt en stelt voedingssupplementen en medische hulpmiddelen samen voornamelijk met de actieve bestanddeel van de kurkuma. Het gamma is afkomstig uit Frankrijk, biologisch gecertificeerd - Ecocert - en gemaakt volgens een zachte methode. Kurkuma is een plant die bekent is door de Indiaanse en Chinese traditionele geneeswijzen en beschikt over talrijke therapeutische deugden: tegen de oxidatieve stress, vermindert ontstekingen, versterkt het immuunsysteem en beschermt de lever... Kurkuma is een van de trending zoekopdrachten het afgelopen jaar

Lofloral Gelegen in de Alpen, in het hart van de natuur en de bergen, de producten Lofloral worden gemaakt op een ambachtelijke manier. De bloemenwater en hydrolaten Lofloral worden verkregen door stoomdistillatie. Ze zijn 100 % puur en zuiver en gemaakt met planten die biologische gecertificeerd zijn of vanaf planten uit wilde pluk in beschermde gebieden. Ze bevatten geen bewaarmiddelen, noch alcohol. De hydrolaten zijn gemaakt volgens de techniek van het distilleren van voorheen; de planten zijn geoogst in het beste stadium van de bloei, een distillerij met water van goede kwaliteit, de nodige tijd en know-how en volgens een concentratie met een verslag 1 op 1. een beveiliging van een kwaliteitsproduct. Ze worden gebruikt als drank, lotion voor de huid, in het bad, bij het koken, als interieurparfum voor de woning of linnen, als verzorging voor de baby’s en volwassenen…. verdunt met water of puur naar gelang uw voorkeur. Ze zijn veel zachter dan etherische olie en toch efficient.

BioGrapex Krachtige natuurlijk antibiotica: antiseptisch, schimmeldodende, anti-parasitaire en anti-viraal !
De actie van het extract van 100 % van pompelmoespitten bestrijd ongeveer een 800tal bacteriën en virussen en ongeveer een 100tal paddestoelen, evenals parasieten. Het is toegepast voor de mens, de dieren en de planten, zonder contra-indicaties of bijwerkingen. Het kan ook extern gebruikt worden voor het ontsmetten. Een studie van chromatology van het extract van pompelmoespitten Grapex toont de aanwezigheid van: coumarines, flavonoïden, glucosiden, terpenen en proteïnen. En het is de synergie van alle actieve bestanddelen die de efficiëntie weergeeft (en niet de geïsoleerde).
De extractie van de Grapex is gemaakt door een proces dat onlangs gepatenteerd is : vacuüm extractie door druk, depressie en drukinstallaties waarmee een actieve concentratie duidelijk hoger ligt dan bij de andere extracten. De eigenschappen van het product zijn totaal behouden (de pitten zijn geplet op het laatste moment). Dit extract wordt vervolgens gestabiliseerd in een oplosmiddel van glycerine 100 % plantaardig (kokos). Dit proces en de kwaliteit van de glycerine verzekert een aangename smaak (bijna geen bitterheid). De flessen zijn gegarandeerd zonder bisfenolen, noch vrijkomende ftalaten.
NB: de echte grapefruits, die voortvloeien uit de oorspronkelijke grapefruit boom, Citrus Maxima of Grandis, zijn afkomstig van Vietnam. De Citrus x Paradise is een hybride grapefruit die voortvloeit uit de kruising tussen de Citrus Maxima en de Citrus Sinensis (of oranjeboom) en is geboren in Florida of Israël.

Potential N De producten van het gamma Potential N vormen een nieuwe generatie van voedingssupplementen. Ze bijdragen tot het herstellen en de regulering van de lichamelijke functies en zodus de goede staat en de goede werking van het lichaam te behouden. Dankzij de uitgewerkt formules in micro-voedingsstoffen worden de micro-evenwicht en micro-circulatie van de lichamelijke functies ondersteunt voor hun maximale potentieel te kunnen bereiken wanneer ze in goede werking zijn. De Potential N producten spelen een belangrijke rol niet alleen op de gevolgen van deregulering, maar ook op hun oorsprong.


De Potential N produkten en hun werkingssfeer:
  • Een maximale efficiëntie met kleine dosissen die overbelasting en vermoeidheid van het organisme vermijden
  • Activeer het volledige potentieel van de functies van het lichaam zonder ooit inhalen
  • Zijn zonder enige gewenning. Zij leren het lichaam opnieuw de nodige voedingsstoffen zelf te metaboliseren in plaats van afhankelijk te worden aan soms overdreven ponderale bijdragen
  • Zijn een uitstekende aanvulling op andere behandelingen : ze beperken de toegediende hoeveelheden en hun duur en dit voor een optimaal efficiëntie

Salvia Nutrition De Natuur in zijn geheel, zuiverheid en kwaliteit
Salvia Nutrition is een Frans familiebedrijf die meer dan 30 jaar biologische voedingssuplementen en verzorgingsproducten met etherische oliën, natuurlijke plantaardige olie en de totum van planten ontwikkelt.

  • Unieke formules met actieve bestanddelen die voortvloeien uit de beste afkomst volgens zacht en respectvol extractiemethodes
  • Pure, krachtige en geconcentreerde formules die de waarborg zijn van integriteit en efficiëntie
  • Een strenge selectie van planten volgens hun wetenschappelijke eigenschappen

De Laboratoria INEBIOS, opgericht door een team van professionals die gepassioneerd zijn door de natuurlijke farmacologie, werden opgericht in 2004 in de regio Toulouse. Dit team, bestaande uit artsen, apothekers en wetenschappers, brengt zijn ervaring en expertise in voor de ontwikkeling van innovatieve producten die planten, vitaminen en mineralen combineren. Inebios heeft een gamma van biologische voedingssupplementen en kruidentheeën ontwikkeld die gewijd zijn aan vrouwen en hun welzijn. Deze reeks reageert op de ongemakken die alle vrouwen tijdens hun leven kunnen ondervinden en die in harmonie met hun lichaam willen leven.

Het Himalaya zout ORP spray, bekend als het witte goud van de bergbewoners, is een concentraat van natuurlijke minerale bronnen. RHINOLAYA en OTOLAYA, ontworpen in samenwerking met Homeopathic Doctors, brengen zuiverheid, zachtheid en sporenelementen in onze neusslijmvliezen en oren.

 

Links fytonutriënten

Contacteer ons

Solal sprl
Hoofdzetel
Rue du petit mont 8
B-1495 Marbais (Villers-La-Ville)
België

Exploitatiezetel
Parc d’activité Halma
Rue devant Chavri, 1
6922 Wellin (Halma)
België

Email: info@solal.be
Tel/fax: +32 63 22 66 02

« Draag zorg voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont »
(Chinees spreekwoord)

le comptoir de herboriste equi nutri bio parabolic curcumaxx lo floral Bio Grapex Salvia Nutrition Laboratoires Inebios