Solal

Fytonutriënten

Fytotherapie betekent letterlijk het behandelen of voorkomen van ziektes door gebruik te maken van planten.

Comptoir d'Herboristerie volgt de traditie van bio-plukkers in Frankrijk en in het buitenland. De doelstellingen zijn: eerbied voor de vegetatie, de ecosystemen en het zoeken naar optimale kwaliteit in het kader van agrobiologie en certificaten van agro-omgeving.
De onderneming stelt een uitgebreid gamma voor van medicinale planten en gedroogde aromaten (in klein en groothandel) die beantwoorden aan het bio-label en de overeenkomst tussen natuur en vooruitgang, zoals de zelfgemaakte kruidenthee Jean Maison, stichter van de familie onderneming te Saint Augustin in de Corrèze. Jean Maison heeft de intentie ecologische waarden te beklemtonen zoals bescherming van de omgeving en de bio diversiteit. Langdurige oplossingen komen aan bod door de bio afbreekbare verpakking en de plantaardige inkt. Op humaan gebied doet hij beroep op CAT centra of hulpcentra voor de arbeid om te beantwoorden aan de re-integratie van gehandicapten. De personen die in de firma werken nemen actief deel aan het project.

Equi-Nutri bestaat sinds 20 jaar en is een belgische cooperatieve in de gezondheidssektor. Deze firma maakt nieuwe produkten voor de alerte klant. De firma is permanent aan het vernieuwen en stelt een uitgebreide gamma in de 'gemmotherapie‘ : de geconcentreerde glycerinemaceraten zijn op punt gesteld volgens de methode van Dr Pol Henry. Ze zijn biologish met een laag gehalte aan alcohol ( 25% ). Equi - Nutri is ook het eerste laboratorium dat orthomoleculaire producten maakt met hoge therapeutische waarde en optimale bio-beschikbaarheid : de pidolaten.

Parabolic Biologicals is een belgisch - frans laboratorium dat sinds 1996, de traditie van herboristerij linkt aan een unieke moderne technologie : microgranulatie. Men bekomt de aktieve delen uit hydro-alcohol. Het gamma bestaat uit eenvoudige- en samengestelde planten en wordt verkocht onder de vorm van granulenbestanddelen.

Ovogenics is een Belgische onderneming die actief is in de gezondheidssector en die in het specifieke domein van de allergieën vernieuwende producten onderzoekt en ontwikkelt.

Curcumaxx Curcumaxx ontwikkelt en stelt voedingssupplementen en medische hulpmiddelen samen voornamelijk met de actieve bestanddeel van de kurkuma. Het gamma is afkomstig uit Frankrijk, biologisch gecertificeerd - Ecocert - en gemaakt volgens een zachte methode. Kurkuma is een plant die bekent is door de Indiaanse en Chinese traditionele geneeswijzen en beschikt over talrijke therapeutische deugden: tegen de oxidatieve stress, vermindert ontstekingen, versterkt het immuunsysteem en beschermt de lever... Kurkuma is een van de trending zoekopdrachten het afgelopen jaar

Iswari betekent "Godin" in het Sanskriet. Iswari is een jong Portugese bedrijf dat zeer kwalitatieve producten aanbiedt uit biologische bronnen of van de pluk uit wilde en niet vervuild gebieden. Iswari heeft ook een fair-trade engagement en stelt een breed gamma (rauwe superfood, vegan en zonder gluten) gebaseerd op de beginselen van « Gezondheid, Smaak en Wijsheid ". Het bedrijf deelt de overvloedig geschenken van de planeet met dankbaarheid en respect voor ons lichaam, mensen, dieren en voor de wereld. De producten worden gekocht bij bronnen met duurzame en respectvol aanpak van de natuur, mens en ecosystemen.

 

Links fytonutriënten

Contacteer ons

Solal sprl
Hoofdzetel
Rue du petit mont 8
B-1495 Marbais (Villers-La-Ville)
België

Exploitatiezetel
Avenue Général Molitor 12
6700 Arlon
België

Email: info@solal.be
Tel/fax: +32 63 22 66 02

« Draag zorg voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont »
(Chinees spreekwoord)

le comptoir de herboriste equi nutri iswari bio parabolic ovogenics curcumaxx